Huawei släpper Future Railway Mobile Communication System -lösning i Tyskland

Sep 24,2022

Enligt Xinhua News Agency släppte nyligen Huawei, som deltar i International Rail Transit Technology Expo i Berlin, Tyskland, den framtida järnvägssystemlösningen för järnvägskommunikation och syftar till att hjälpa industrin att bygga en säkrare, effektivare och intelligent järnvägsmobilkommunikation systemet.

Enligt rapporten kommer det 9: e Huawei Global Rail Summit att hållas den 22: e, med temat "Helping Rail Digitalization och skapa nytt värde i branschen", diskutera utvecklingstrenden och utmaningarna för Smart Rail och ser fram emot Framtiden för järnvägstransit. Vid mötet släppte Huawei den framtida lösningssystemet för järnvägsmobilskommunikation, som syftar till att hjälpa branschen att bygga ett säkrare, effektivare och smartare järnvägs mobilkommunikationssystem.

François Davena, generaldirektör för International Union of Railways, Wang Guoyu, chefschef för Huaweis "Airport and Rail Corps", och representanter från den globala järnvägsindustrin som Italien och Singapore deltog i mötet.

I en intervju med en reporter från Xinhua News Agency sa Wang Guoyu att utvecklingsstadierna för järnvägskommunikation mellan olika länder och regioner är ojämna, och den kompatibla karaktären av det framtida järnvägs mobilkommunikationssystemet kommer att hjälpa 4G, 5G och andra olika generationer av Trådlös kommunikationsteknologier i en standard. Under ramen för stabil utveckling och integrerad utveckling.

Rapporten påpekade att den 13: e Berlin International Rail Transit Technology Expo öppnade den 20: e, och kinesiska företag som CRRC och Huawei deltog i utställningen. Expo hålls vartannat år och är den största utställningen inom järnvägstransporten i världen.
Produkt RFQ