Inventec planerar att distribuera smarta fabriker och planer på att sätta upp 5G Open Labs under andra halvåret

Jul 25,2022

Enligt Juheng.com har Inventec, ett Taiwan-baserat gjuteri, introducerat relaterade applikationer i sin Taoyuan-servertillverkningsanläggning för att distribuera 5G Smart Factory-fältet. Under första halvåret deltog det i O-RAN-organisationsaktiviteter och slutförde det faktiska fältet med 5G smarta fabriker. Det är planerat att genomföra mer 5GO-RAN-applikationsintegrationsplaner med alliansförsörjningskedjan genom utformningen av 5G Open Laboratory under andra halvåret.

Vid O-Ran Alliance 2022 Spring Plugfest Conference som hölls i slutet av förra månaden avslöjade Inventec utformningen av 5G Smart Factory för första gången, inklusive industriell miljö säkerhet, kvalitetsavkastning, inspektion och underhållsoperationer och fel i Taoyuan-servern produktionsanläggning. Exklusive programprestanda, etc., använder demonstrationen 5G Open Architecture för att kraftigt minska komplexiteten i distributionen och efterföljande underhålls- och driftskostnader för att tillgodose behoven hos automatiserade smarta fabriker.

Under de senaste åren har Inventec aktivt investerat i 5G Private Network Market. Förutom att utveckla sina egna varumärkesstationer spelar det också rollen som en systemintegrator och arbetar med ekosystempartners som Microsoft, Altran Group, Parametric Technology, Intel, Qualcomm och MediaTek i den, CT, OT -samarbetet inom fältet .
Produkt RFQ