Den andra parken i ASE Zhongli -fabriken startar byggandet den 15 juli

Jul 01,2022

ASE Semiconductor, ett dotterbolag till ASE Investment Holdings, kommer att hålla den banbrytande ceremonin för den andra campus i Zhongli -anläggningen den 15 juli.

Enligt Taiwan Media "Central News Agency" används den andra parken i Zhongli -anläggningen för att utöka IC -förpackningen och testa produktionslinjen och förväntas vara klar under tredje kvartalet 2024. ASE avslöjade dock inte framtiden Investeringsbeloppet för den nya anläggningen, som beräknas av industrin är mer än 10 miljarder dollar.

Det rapporteras att ASE Zhongli -fabriken är en smart industripark som tillhandahåller integrerade tjänster av IC -förpackningar, testning och material. Den har långsiktig layout inom området trådlös kommunikation och tillhandahåller applikationslösningar för bildsensorer och QFN-förpackning. Samtidigt distribuerar det också aktivt smarta bärbara enheter på systemnivå. Förpackning (SIP) -modullösningar och avkänningskomponenter Förpackning och testning, främst i samarbete med IC -designtillverkare, och tillhandahåller standardprogramvarulösningar.
Produkt RFQ