Integritetspolicy

RXelectronics har åtagit sig att skydda all information som vi samlar in och kommer att begränsa användningen av de ändamål som vi tror kommer att hjälpa oss att bättre betjäna våra kunder.
Vänligen se vår policy nedan för att lära dig mer om hur vi samlar in och använder elektronisk information.

Informationsinsamling, användning och delning


Registrering: Vi samlar in information som du anger oss när du registrerar dig för att använda vår hemsida eller andra onlinetjänster. Den information vi samlar kan innehålla ditt namn, adress, telefon och / eller faxnummer, e-postadress och annan information om ditt företag som gör det möjligt för oss att bättre tjäna dig.

Webbplatsanvändning: Vi samlar in information om användningen och navigeringen av våra webbplatser av användare. Den information vi samlar in, inklusive användares IP-adresser och sidor som visas när du besöker vår hemsida, hjälper oss i att analysera trender, diagnostisera problem, underhåll av plats och samla information för aggregerad användning.

Nyhetsbrev och email: Vi kan skicka dig nyhetsbrev och e-postmeddelanden om våra produkter och tjänster eller annan information som vi tror kan vara av intresse för dig. Dessutom kan vi meddela dig om webbplatsuppdateringar.

Din tillgång till och kontroll över information

Du kan välja bort eventuella framtida kontakter från oss när som helst. Du kan göra följande när som helst genom att kontakta oss via e-postadressen eller telefonnumret som ges på vår hemsida:

Se vilka data vi har om dig, om någon
Ändra eller korrigera eventuella data vi har om dig
Låt oss ta bort alla data vi har om dig
Uttrycka eventuella problem du har om vår användning av dina data

Vi säljer inte eller hyr någon information vi samlar via våra webbplatser med någon. Och vi uppmuntrar dig att kontakta oss på info@RXelectronics.com om du har några frågor.


Produkt RFQ